Els actes de la celebració de la Diada es faran el dia abans a l’església de Santa Maria

    La Paeria de Balaguer i el Consell Comarcal de la Noguera organitzen el dimarts dia 10 de setembre un acte institucional en motiu de la Diada Nacional de Catalunya, a l’església de Santa Maria a partir de les 9 h del vespre. L’acte girarà al voltant de la commemoració dels 100 anys del naixements de Teresa Pàmies, Joan Brossa i la Colla de Sabadell, així com dels 125 anys de l’assemblea a Balaguer de La Unió Catalanista.
    En l’acte s’inter-calaran parlaments de les diferents autoritats, música, lectures de fragments de l’escriptora balaguerina Teresa Pàmies, i del llibre “Ho tornarem a fer” de Jordi Cuixart.
    En el acte hi col·laboren l’Orfeó Balaguerí, l’Escola Municipal de Música de Balaguer,la pianista Marta Mesalles, membres de la Companyia de Comèdies Crisi Perpètua i del Grup Escènic Recreatiu GER.
    També destacar l’actuació musical a càrrec de la poetessa Rosa Pou i el pianista Aleix Cansell, interpretant “Tirallonga de Monosíl·labs” de Pere IV en motiu del centenari de la Colla de Sabadell amb la coreografia de La Xemeneia-Espai de Dansa de Balaguer.
    Durant l’acte també és rememorarà el 125è aniversari de la 3ª Assemblea de la Unió Catalanista celebrada a Balaguer i es podrà contemplar l’exposició Any Joan Brossa.

 

 


 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per