El proper dissabte 21 de setembre es farà la Cloenda del Bibliotrivial

El Bibliotrivial és una activitat de lectura organitzada per la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer, adreçada a nens i nenes de 5 a 12 anys, classificats en tres categories d’edats (de 5 a 6 anys, de 7 a 9 i de 10 a 12 anys). Una activitat per fomentar la lectura, on els petits lectors han hagut de passar per vuit etapes que corresponen als vuit formatgets de la fitxa del Trivial. Cada formatget és una tipologia de llibre, segons la categoria del participant (exemple: llibres de poesia, aventura, intriga, còmics, històries realistes...).
    Per aconseguir cada formatget hauran de respondre correctament les preguntes del llibre que han llegit.
    Aquesta activitat va començar el passat mes d’abril i finalitza el 12 de setembre. Serà el dissabte 21 al matí, quan tindrà lloc la festa de cloenda per a tots els participants on es farà el sorteig de premis entre tots els finalistes, l’entrega de diplomes i també podran gaudir de l’espectacle “La màgia dels llibres” a càrrec de la comanyia MagiaDiver, on barrejaran la màgia i la lectura, a través de contes i rondalles, d’una manera dinàmica, sorprenen i divertida.

 

 


 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per