El proper 21 de setembre es celebrarà el dia Mundial de l’Alzheimer

    L’Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer i altres demències de Lleida (AFALL) ofereix els seus serveis des del 2016 a Balaguer i comarca. Es va iniciar amb el projecte dels Grups d’Ajuda Mútua al Consell Comarcal de la Noguera. Aquest servei va adreçat als cuidadors i familiars. Al 2018 es va inaugurar un local on consta la seu de l’Associació a Balaguer, situat al c/ del Pont, 57, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Balaguer. Amb l’apertura del local es va començar a oferir serveis d’estimulació cognitiva a les persones que tenen la malaltia.
    Com ja es tradició, el dia 21 de setembre se celebra el Dia Mundial de l’Alzheimer i des de l’Associació fan una crida a les persones que vulguin fer de voluntaris/es per col·laborar en les tasques de sensibilització i recaptació. A Balaguer, l’acte principal es farà el dia 14 de setembre al matí, i les persones voluntàries informaran a la taula informativa ubicada a la Plaça Mercadal. El contacte per apuntar-se de voluntariat és la Judit Palacin (625724702).

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per