El proper 11 de setembre es farà la 33a edició de la Cursa de la Diada de Térmens

Les inscripcions estan obertes des del mes de juliol i es limiten a 400 participants en la modalitat de 10 km

 

    Al mes de juliol es van obrir inscripcions de la Cursa més popular de les nostres terres. La 33a edició de la Cursa de la Diada de Térmens, el proper dimecres 11 de setembre, organitzada per l’Associació ACuDiT (Amics de la Cursa de la Diada de Térmens)conjuntament amb l’ajuntament de Térmens.
    En la mateixa jornada es celebra també el 15è Campionat de Policies i Bombers de les Terres de Lleida, així com la 17a Caminada Nòrdic Walking i Ekiden (cursa per parelles de 10 km) i les curses infantils.
    Una cursa amb molts anys d’història que és un referents en les curses de la província. Un any més l’organització ha fet un referèndum per escollir la samarreta que es regalarà als participants.
    Una cita pels corredors de la província i de més lluny, ja que esdevé una festa de l’esport on l’atletisme i la solidaritat són els eixos de la jornada. Una cursa de 10 km puntuable per la Lliga de Ponent.
    Un any més, per cada inscripció feta, es destinarà un euro per la lluita contra les malalties infantils, mantenint la seva vessant més solidària.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per