El programa esport & salut arriba a la seva fi amb èxit de participació durant l’estiu

    L’oferta d’activitats d’esport&salut, a càrrec del departament d’esports de l’Ajuntament de Balaguer, va acabar les seves activitats la darrera setmana d’agost.
    Han estat més de vuit setmanes ininterrompudes de programa, amb diferents activitats programades de dilluns a dijous i amb una important participació en cada un d’elles.
    Les caminades del dilluns, el zumba els dimarts a la plaça del Morter, els estiraments a la piscina del poliesportiu els dimecres, i l’aquagym  els dijous a la piscina del Secà, han omplert els vespres de cada dia gratuïtament, i els més actius han gaudit una temporada més d’un programa variat i complert.
    L’última setmana d’agost, també es va portar a terme una festa aquàtica amb inflables per tal de presentar el programa NEREU per al proper curs escolar 2019/2020; un programa per promocionar els hàbits saludables, d’activitat física regular i alimentaris i que ja es va iniciar a certes escoles el curs escolar anterior i que s’espera tingui l’acceptació de tots els centres per la present.
    Aquestes activitats complementen l’oferta de Balaguer i pretenen promoure l’activitat física, estan obertes a tothom.
 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per