El distintiu Noguerament Bo serà present a la Fira Medieval Harpia de Balaguer

Tres dels productors adherits al distintiu territorial Noguerament Bo oferiran els seus productes durant la Fira Medieval de Balaguer que se celebra els dies 13, 14 i 15 de setembre.
    Les persones assistents a la festa podran gaudir de diversos productes agroalimentaris de qualitat i procedents de la comarca de la Noguera elaborats per Cal Blasiet, Lo pernil de Ponent i Pla Oví.
    Cal Blasiet és una petita explotació agrícola i ramadera que comercialitza carn en dos botigues de la Noguera, una situada al barri antic de Balaguer i una altra ubicada a Albesa. Els animals criats en ramats han pasturat lliures per la muntanya i s’alimenten de farratges i cereals de la comarca.
    Lo pernil de Ponent forma part de l’empresa Baró Germans SA, empresa ramadera familiar liderada per la tercera generació de ramaders de la família i que  es dedica al bestiar porcí des del 1929. La seva producció es destina al consum humà, dominant tot el cicle de producció.
    Pla Oví és una explotació familiar jove, amb un ramat d’ovelles de carn que pasturen cada dia per les terres d’Algerri on inclouen Zona Zepa i Zona Pein, espais amb un gran valor ecològic. Els corders s’alimenten de la mare fins que van a l’escorxador, i aquest alletament natural fa que la carn sigui més gustosa i tendra.
    Noguerament Bo és el distintiu que identifica els productes agroalimentaris de la Noguera, produïts, elaborats, transformats i envasats en l’àmbit territorial de la comarca de la Noguera, seguint les indicacions de qualitat, proximitat, sostenibilitat, etc., del Reglament del distintiu, que especifica que la carn de vacum procedeix d’animals engreixats en explotacions ramaderes localitzades a la comarca de la Noguera i nascuts i criats en explotacions de la província de Lleida o de la resta de comarques de Catalunya que compleixin la normativa general i sectorial vigent.

 

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per