El Monestir de les Avellanes acull la 4a edició de la cursa de muntanya Trail Les Peülles

El diumenge 8 de setembre tindrà lloc la 4a edició de la cursa de muntanya organitzada pel Club Excursionista Les Peülles del Montsec. Per primera vegada la cursa tindrà com a punt de sortida i arribada el Monestir de les Avellanes.
La Trail Les Peülles ofereix dues categories de participació: la cursa, destinada als corredors de competició i que puntua a la Lliga de La Noguera. I la caminada, enfocada al públic general, que pretén fer-la també una cursa popular per a tots els públics. Es tracta d’una cursa de gairebé 15 km de recorregut i 430 metres de desnivell.
    La Trail Caminada Les Peülles canvia de punt de sortida i arribada i de recorregut cada any, fins ara alternant els pobles de Les Avellanes, Tartareu, Santa Linya i Vilanova de la Sal. En aquesta edició el Monestir de les Avellanes serà l’epicentre d’aquesta activitat esportiva. A més compta amb elements simbòlics, com el fet que per primera vegada els corredors sortiran des del claustre romànic del monestir i que el recorregut passarà per l’ermita del Sant Cap, lloc on es va fundar el Monestir de les Avellanes.  
    L’arribada dels corredors serà als jardins del Monestir de les Avellanes i estarà amenitzada amb un speaker i amb servei de terrassa i la possibilitat de visitar el conjunt monumental.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per