Arriba la 9a edició de la Festa de l’Harpia Balaguer Medieval els propers 13, 14 i 15

    Els propers dies 13, 14 i 15 de setembre Balaguer es convertirà durant tot el cap de setmana en una població medieval tot celebrant el seu important passat històric amb la 9a edició de la festa de l’Harpia, Balaguer Medieval.
    Cada any la festa reviu i commemora una fita històrica important de la ciutat o es dedica a una temàtica en concret. Enguany, l’esdeveniment a celebrar són els 700 anys del naixement del rei Pere III el Cerimoniós al Castell Formós de Balaguer. Per tant, una celebració que posarà en relleu un personatge important per la nostra història.
    Les activitats de divendres dia 13 es centraran bàsicament en una Jornada acadèmica sobre Pere III el Cerimoniós, organitzada conjuntament pels tècnics del  Museu de la Noguera i la Universitat de Lleida.
    També el mateix divendres a les 19.30 h tindrà lloc una visita al castell Formós amb una lectura de la Crònica d’en Pere a càrrec d’Enric Arquimbau, amb acompanyament musical del Llibre Vermell de Montserrat, interpretat per Francesc i Glòria Rodoreda (violí i violoncel). A part també tindrà lloc el muntatge del campament medieval ubicat al Parc de la Transsegre amb uns 150 recreacionistes.
    Dissabte el ja tradicional mercat medieval als diferents carrers del centre Històric, a la tarda,  amb unes 120 parades en total que oferiran productes artesans i una gran varietat d’espectacles itinerants, així com la Mostra d’antics Oficis al carrer del Pont.
    Un any més la Plaça del Museu esdevindrà l’escenari de jocs per als més petits i la plaça del Pou també.
    Dissabte nit hi haurà dos grups de música, els Jabardeus i Ksonronda.
    Diumenge i com a novetat hi haurà un concert de música medieval a càrrec dels Joglars de Ripollet a l’església de Sant Josep.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per