Albert Hermoso vencedor del Concurs de Salt Territorial del Club Hípic Sanui

Més d’una seixantena de genets i amazones van prendre part aquest diumenge del quart concurs puntuable per la lliga de Salt d’Obstacles de les Terres de Ponent 2019 a les
instal·lacions del Club Hípic Sanui, a Lleida. El concurs va comptar amb proves des de 0,60 fins a 1,20m.
    En la prova gran de 1,20m, es va fer amb la victòria l’olímpic d’Os de Balaguer, Albert Hermoso amb “Grytzen Z” amb un recorregut sense falta i amb un temps de 95,3 segons. La segona posició va ser per la lleidatana Núria Lladonosa amb “Icaro LB”, que va penalitzar 8 punts amb un temps de 78,22 segons, i finalment, en tercera posició va quedar el genet Albert Benet amb “Kaiser” que va penalitzar 8 punts amb un temps de 84,5 segons.
    En la prova de 1,10m Mario Nicolàs va ser el guanyador amb “Polytik VR” amb un recorregut sense falta i un temps de 73,22 segons, seguit per Marc Boncompte amb “Brentor Mail The Champion” també sense penalització i amb un temps de 84,9 segons. Llorenç Castan amb “Aguacate” va tancar el podi de la prova amb una penalització de 4 punts i un temps de 72,22 segons.
    En la prova d’1m la primera posició també va ser per Carlota Marqués i “Bandit”, seguida per Ariadna Benaiges amb “Zahira” i finalment, Albert Hermoso amb “Crazy About Wonderland Z” també sense falta i 80,13 segons.
    A 0,90m es va fer amb la primera posició Ariadna Benaiges amb “Zahira”, seguit per Alejandro Costa amb “Aramis” i Rubén Martínez.
    A 0,80 el podi va ser per Júlia Stolarczyk amb “Sira”, seguida per Noa Moya amb “Kiara” i Josep Maria Poblet amb “Fabala”.
    Nou participants van disputar la prova de 0,60 finalitzant la majoria d’ells primers execuos en no cometre cap falta i ser una prova sense crono.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per