14a edició del Triatló de muntanya i la 2a del Quadratló a Balaguer

Diferents proves esportives de gran nivell celebrades a Balaguer i rodalies amb bona participació

 

El passat dissabte 24 d’agost, es va celebrar a la comarca la 14a edició del triatló de muntanya de Balaguer, i la 2a edició del Quadratló Balaguer a càrrec de l’Associació Piragüista, l’Ajuntament de Balaguer i sota la supervisió de la Federació Catalana de Triatló.
    Van ser prop d’uns 150 participants, 100 del triatló i 50 en el quadratló; els que es van atrevir a vèncer el total del circuit, no tan sols per la duresa dels circuit de bicicleta d’ambdues disciplines, compensada pels paratges i espais magnífics que es donen entre el trajecte de Sant Llorenç a Balaguer; sinó per les altes temperatures que es van suportar durant la jornada.
    Aquestes modalitats presenten una certa dificultat, en la triatló els participants van fer 750 metres nedant; 22 km en bicicleta i 5 km de cursa a peu, a més dels 4 km en piragua per la modalitat del Quadratló.
    La triatló va tenir un circuit traçat conjuntament l’ajuntament amb el Club Esportiu Pedala.cat, essent una de les proves més dures i tècniques a nivell de BTT, no per la distància sinó pel tipus de recorregut, tot i que aquesta exigència la fa més atractiva pels participants. Pel que fa al Quadratló, era prova puntuable per la Copa del Món de Quadratló.
    A part el passat 1 de setembre també es va organitzar a Balaguer, de la mà del Pedala.cat, el Triatló Internacional, essent la 12 edició (tot i que l’any passat no es va poder fer). Una prova limitada a 200 inscrits i amb dos modalitats, la distància Half (1.900 m de natació, 90 km de BTT i 21 km cursa a peu, amb 69 metres de desnivell positiu). Per altra banda la distància Short (950 metres nedant, 50 km de bici i 7 km de cursa a peu amb 69 metres de desnivell positiu).

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per