Lluís Pijuan del CEN Balaguer 2n classificat absolut en la Travessia entre Peñíscola i Benicarló

En Lluís porta quatre anys nedant en proves de llarga distància i acumula grans resultats

 

    El passat 28 de juliol, el nadador de categoria màster del Club Esportiu Natació Balaguer, Lluís Pijuan va participar a la travessia de 8000 metres entre Peñíscola i Benicarló, la prova que forma part del circuit de travessies de la copa d’Espanya Absoluta acull la participació dels millors de tot el territori estat, que tot i així no va impedir que aconseguís una 2a posició absoluta en la prova i 1r classificat en la seva categoria.
    En Lluis, ex-nadador federat en la seva joventut, que porta ja 4 anys nadant amb proves de llarga distància acumula grans fites; destacar-ne de forma especial la que va participar el passat mes de juny a Galícia, a la Batalla de Rande, una prova de més de 27 km de distància nadant entre la ria de Vigo, des de les illes Cíes fins a l’illa de San Simon; els resultats també van ser excel·lents amb una 5a posició absoluta i 2n classificat de la seva categoria.
    La propera prova es preveu, pendent de confirmar la seva participació, per a finals d’agost a l’estany de Banyoles.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per