La nit del proper 14 d’agost Camarasa celebrarà la 3a Fira del Comerç de Proximitat

    La 3a edició de la Fira de Comerç de Proximitat de Camarasa, es celebrarà el 14 d’agost, per la nit.
    Organitzada per l’Ajuntament de Camarasa amb el suport de la Diputació de Lleida i del Consell Comarcal de la Noguera, la Fira té l’objectiu de dinamitzar la zona i els productors i els productes de proximitat. Aquesta fira es diferència principalment amb l’horari, ja que es farà de nit.
    La fira s’obrirà a les 9 del vespre amb l’obertura de les parades, un total d’una vintena, i la inauguració anirà a càrrec dels Diables i Bèsties Feréstegues de Balaguer amb un correfoc pels carrers de Camarasa que acabarà amb un castell de foc. Parades amb productes de proximitat, música, degustacions, sessió de country, així com una sessió informativa sobre les pintures de Serrasanta de l’església de Camarasa, a càrrec de Dolors Domingo. També cal destacar que durant la fira hi haurà servei de tapes i begudes a càrrec de diferents establiments del poble, i que es comptarà amb la música de la Banda Grace a la plaça de l’Església.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per