El proper 8 de setembre es celebrarà la Travessia al Pantà de Sant Llorenç

El proper 8 de setembre, el Club Esportiu Natació Balaguer organitza la Xa travessia al Pantà de Sant Llorenç. La prova consta de quatre distàncies, 250 m per als més petits, 1.000 metres per alevins i màsters, la travessa gran de 3.200 metres i la Phantatho 7.0 de 7.000 metres per als absoluts. Aquestes dos últimes són preves puntuables per al Circuit Català de travessies.
    A partir de les 10.30 h serà quan es farà la primera sortida. S’espera la participació de més de 200 nedadors d’arreu de Catalunya, sobretot provinents de les Terres de Lleida. Les inscripcions estan obertes fins el 6 de setembre. L’any passat hi va participar Ute Hasse, medallista Olímpica a Los Angeles 1984, sent la vencedora en categoria Màster C.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per