El proper 24 d’agost es farà una nova edició de Música als Castells

Un any més es celebrà en el marc del Castell Formós de Balaguer el concert dins dels Cicle de Música als Castells a les 21.30 h.
    El Castell Formós serà l’escenari d’un concert que està inclòs dins el Cicle de Música als Castells que es celebra arreu de Catalunya organitzat per la Fundació Castells Culturals de Catalunya, durant els mesos de juliol a setembre, on permeten conèixer els castells, gaudir de la música i així poder ajudar a la seva conservació.
    Davant de la façana romànica de la Basílica del Sant Crist  amb el concert de “Les melodies més belles  de la música popular per a veu i piano” a càrrec de la soprano EvaRuiz  i la pianista Marta Mesalles.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

La festa de l’Harpia Balaguer Medieval canviarà de dates pe...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per