El proper 14 d’agost Os de Balaguer celebrarà la VII edició de la Cursa Nocturna

Una cursa que arriba a la setena edició i que és apta per a tots els públics, podent-se fer corrent o caminant

 

    Os de Balaguer celebrarà un any més, la seva tradicional Cursa Nocturna d’estiu, amb l’objectiu de potenciar l’esport  i practicar l’activitat física en horaris i formats menys habituals i gaudint de la fresca d’estiu i els espais per recórrer del poble, el proper dimecres 14.
    Aquesta proposta es podrà realitzar en dos modalitats de recorregut; en 4km i 8km i on el frontal és imprescindible, ja que es realitzarà pels carrers i corriols de la població que no estan il·luminats. És apta per a tots els públics i es pot fer corrent o caminant.
    Les inscripcions estaran limitades a 400 places i les inscripcions estaran obertes fins el 12 d’agost. Es poden fer a través del portal Runedia o presencialment a l’Ajuntament d’Os de Balaguer.
    El mateix dia de la cursa, es realitzarà l’entrega de dorsals a partir de les 6 de la tarda, tot i que la cursa s’iniciarà a les 10 del vespre. El cronometratge es farà amb el sistema smartchrono de novotiming. Els Diables de Balaguer, amenitzaran la cursa.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per