El projecte JoVa present en 16 poblacions de la Noguera i amb més participants

    Més de 200 joves d’entre 12 i 17 anys de 16 poblacions de la Noguera participen aquest estiu en la vuitena edició del projecte JoVa (Joves i Valors) de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera. La xifra d’inscripcions indica la consolidació d’aquesta iniciativa perquè suposa un lleuger increment respecte a la registrada l’any anterior, quan hi van participar gairebé 200 adolescents.
    Els pobles que aquest any participen al JoVa són Albesa, Algerri, Artesa de Segre, les Avellanes, Balaguer, Bellcaire d’Urgell, Bellmunt d’Urgell, Gerb, Castelló de Farfanya, Ivars de Noguera, Montgai, Os de Balaguer, Penelles, Térmens, Vallfogona de Balaguer i la Ràpita.
    El JoVa és un projecte de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera que, amb la col·laboració dels municipis adherits, ofereix als i les joves la possibilitat de dur a terme activitats de voluntariat durant l’època estival per millorar espais, activitats i serveis del seu municipi a partir de les seves pròpies propostes i les necessitats dels seus respectius ajuntaments.
    Els nois i les noies han de destinar-hi un mínim de 40 hores, repartides entre els mesos de juliol i agost, i les activitats consisteixen en l’adequació d’espais municipals, col·laboracions en l’organització d’activitats municipals o atenció en punts d’informació municipals.
    Un cop finalitzat el projecte i amb la finalitat d’agrair-los la feina feta a benefici del poble, els i les participants gaudiran, a finals d’agost, d’una sortida a Port Aventura, amb entrada gratuïta i desplaçament en autocar inclòs. També rebran com a obsequi la nova samarreta de l’Oficina Jove de la Noguera, com a agraïment de la bona iniciativa.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per