El director de l’Agència Catalana de la Joventut visita els camps de treball

El passat dimecres 24 de juliol, el director general de l’Agència Catalana de Joventut, Francesc Poch, va visitar els diferents camps de treball que es fan a la comarca de la Noguera durant aquest estiu.
    La visita va començar a primera hora al Casal d’Estiu de Bellcaire d’Urgell organitzat pel Centre d’Esplai Farigola; després va visitar el casal de vacances organitzat per l’Ajuntament de Balaguer a Lapallavacara, i a Albesa el casal de vacances organitzat per l’Ajuntament d’Albesa gestionat per l’Associació Alba. Cap a migdia es van traslladar a Castelló de Farfanya, on van visitat el camp de treball organitzat per l’Associació Catalana de Lleure Formatiu.
    Durant el matí, el van acompanyar el president i la vicepresidenta de Consell Comarcal de la Noguera, Sr. Miquel Plensa i Sra. Anna Maria Calvís,  la coordinadora territorial de Joventut a Lleida, Sra. Esperança Casas, i tècnics de l’Oficina Jove de la Noguera i dels ST de Joventut a Lleida, a més de representants municipals de cada poble dels que van visitar.
    La jornada va acabar amb un dinar conjunt amb els nois i noies participants al camp de treball de Castelló de Farfanya.
    Aquest estiu a la Noguera s’han comptabilitzat 69 activitats de lleure juvenil, entre elles  quatre camps de treball, amb els quals la Noguera és la comarca de la demarcació de la província de Lleida que n’ha organitzat més en aquest període estival.
    Aquesta visita incloïa el camp de treball de Castelló de Farfanya, amb 16 participants i 5 monitors. Els altres són els de Penelles, el de Balaguer i el de Montgai, tots tres amb 15 participants cadascun i 2 monitors com a mínim.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per