El Ple del Consell Comarcal de La Noguera es va aprovar el passat 18 de juliol

El passat 18 de juliol, es va celebrar la sessió d’aprovació del cartipàs del Consell Comarcal de la Noguera per a la legislatura 2019-2023. Sota la Presidència de Miquel Plensa i Martínez, ocuparan les tres Vicepresidències Anna Maria Calvís i  Munsó, Xavier Terré  i Boliart, i Ester Guarné i Tanyà, en aquest ordre.
    Les noves àrees d’actuació del Consell Comarcal i els consellers i les conselleres responsables són, Afers Socials i Joventut, a càrrec d’Anna Maria Calvís Munsó. Salut, SAT i Serveis Tècnics, a càrrec d’Eugènia Puig-gròs Clua. Esports i Cooperació Municipal, a càrrec de Toni Sala Blanch. Ensenyament i Habitatge, a càrrec de Maria Cusola Aumedes. Turisme i Territori, a càrrec de Xavier Terré Boliart. Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia, a càrrec de Lídia Ber Salmons. Cultura i Llengua i Règim Intern, a càrrec de Jaume Montfort Samà. Promoció Econòmica, a càrrec d’Ester Guarné Tanyà. Consum, Transparència i Noves Tecnologies, a càrrec d’Isabel Planas i Aguilar.
    A més de la resta d’òrgans col·legiats, també s’aprovà els portaveus dels grups del Ple, que seran per ERC-AM Jaume Montfort, per  JuntsxCat Sònia Valero, i per CP Jordi Manzaneque. Pel que fa a la Gerència, l’assumeix Jordi Oronich i Ruiz.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per