El 3r Campus d’equitació Albert Hermoso amb dos torns degut a la forta demanda de participants

Aquest mes de juliol, es va posar en marxa el 3r Campus d’equitació del genet Albert Hermoso a Os de Balaguer. Enguany, degut a la gran demanda, s’han organitzat dos torns Una quinzena de joves genets i amazones participen de dilluns a divendres en la tercera edició del Campus Albert Hermoso Farràs a l’Hípica Els Serrats d’Os de Balaguer. Sota les direcció del genet olímpic, i en diferents grups segons el nivell, els participants treballen diferents aspectes del maneig i la cura del cavall i conceptes tècnics i tàctics de l’equitació. La formació pràctica es complementa amb sessions teòriques on es tracten temes com la història i característiques de les diferents races i també el salt en llibertat. Enguany, com a novetat, i degut al nombre d’inscripcions rebudes, s’han organitzat dos torns (un al juliol i el segon, al setembre), amb un màxim de quinze participants per torn, per tal de garantir una atenció personalitzada.
    L’objectiu d’aquest campus d’equitació és que els nois i les noies millorin en la seva formació a la vegada que gaudeixen de l’oci amb els companys.
    Els participants, vinguts d’arreu del territori, s’allotgen a la casa de colònies del Monestir de les Avellanes on fan activitats de lleure i també sessions de bany lliure a les piscines municipals.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per