Dinamitzar el turisme familiar, nova estratègia del projecte Territori de Valor

    “Territori de valor: posar en valor els recursos del territori com a dinamitzadors del turisme familiar” és el projecte estratègic a desenvolupar en el 2019 pel GAL Noguera Segrià Nord conjuntament amb el Consell Comarcal de la Noguera per tal d’impulsar el turisme familiar i apropar els atractius turístics al públic infantil amb l’ajuda dels allotjaments, restaurants i espais visitables de la Noguera.
    En la fase inicial, s’ha fet una enquesta al sector turístic per tal que determini quins atractius considera que s’han de començar a treballar a la comarca.
    Un cop determinats els atractius turístics, es començarà a treballar en el disseny de recursos com dibuixos, explicacions turístiques adaptades per a nens, activitats per als allotjaments dirigides als infants i estovalles per als restaurants. D’aquesta manera es dotarà els establiments i altres empreses turístiques de recursos per captar i fidelitzar el turisme familiar, potenciant el territori a la vegada que es millora l’experiència del client.  A més a més, el projecte comptarà amb una pàgina web on hi haurà tot el material disponible que estarà operativa a final d’any.
    La creació de sinergies entre diferents empreses del territori permet contribuir a la consolidació empresarial de la zona.
    Actualment el projecte Territori de Valor s’aplica a 6 espais d’interès turístic,  i es preveu per a l’any 2020 ampliar el projecte a 12 espais més, motiu pel qual s’ha sol·licitat un altre ajut per continuar aquest projecte i anar impulsant tots els atractius del territori.
    L’objectiu és dinamitzar el turisme. Aquet projecte treballa tres línies d’actuació definides en l’estratègia: la implicació de la població autòctona, la promoció turística i la creació de sinergies.
    Aquest projecte està coordinat pel Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord i és finançat pel Consell Comarcal de la Noguera, el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per