Aspid ajuda a trobar feina a persones receptores de la renda garantida

La iniciativa inclou l’orientació laboral dels inscrits, la gestió de les ofertes i les pràctiques

 

ASPID ha iniciat un nou programa laboral destinat a millorar les possibilitats d’accés al món laboral de persones que són receptores de la Renda Garantida de Ciutadania. El programa ha començat aquest juliol i es desenvoluparà fins al mes d’abril del 2020 al Segrià, la Noguera i l’Urgell, comarques on l’entitat té oficines de treball.
    Amb el nom de “Mesures Actives d’Inserció per als beneficiaris de la Renda Garantida Mínima”, la iniciativa inclou l’orientació laboral dels inscrits, la gestió de possibles ofertes i la realització de pràctiques en empreses. El programa pertany al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.
    Les sessions se centren en la identificació dels talents de les persones que hi participen, el coneixement de les eines i canals de recerca de feina, l’exploració de les oportunitats laborals de l’entorn i la millora dels coneixements en noves tecnologies informàtiques.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per