Aida Alemany novena en la prova de 2.000 metres obstacles a Bakú

A finals de juliol es van celebrar els Jocs Olímpics de la Joventut Europea a Bakú (Azerbatzan). Aida Alemany Oró d’Os de Balaguer i atleta de la Joventut Atlètica d’Arbeca de la categoria Sub18 va debutar per primera vegada amb la Selecció Espanyola amb la prova dels 2000 obstacles.
    L’Aida va quedar en 9a posició amb un registre de 6.57.69. Aquesta atleta ha tancat una brillant temporada de primer any Sub18 proclamant-se 3a d’Espanya de pista coberta als 1.500 metres, 1a al Campionat d’Espanya per federacions amb la prova de 2000 obstacles i en la mateixa prova va quedar segona al Campionat d’Espanya Individual.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per