Íker Castillo i Gerard Navas campions del IV Super Gran Slam de Menors de pàdel

La jove parella de pàdel formada pel balaguerí Íker Castillo i el lleidatà Gerard Navas van tornar a proclamar-se campions en categoria aleví del IV Super Gran Slam de menors del Circuit Català de Pàdel de la Federació Catalana que es va disputar del 15 al 21 de juliol a les instal·lacions del Tarragona Pàdel Indoor (TPI). Després de perdre en l’anterior campionat la imbatibilitat que havien perllongat durant més d’un any, l’Íker i el Gerard van endur-se novament la victòria en una final èpica de gairebé 3 hores de duració. Amb aquest triomf es consoliden com la millor parella alevina de pàdel de Catalunya després d’aconseguir guanyar en 5 dels 6 campionats que han jugat aquesta temporada.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per