Trobada de punts de voluntariat de Catalunya al Consell Comarcal de la Noguera

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Punt de Voluntariat de la Noguera, ha organitzat conjuntament amb la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, la trobada del grup de treball de punts/programes de voluntariat dels ens locals i la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, el passat dimecres 3 de juliol. La trobada va començar amb la benvinguda de la presidenta e.f. del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell i Salvia, i del Sr.   Marc Viñas i Artola, subdirector general de Cooperació Social i Voluntariat de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya.  
    A continuació, els responsables del Punt de Voluntariat de la Noguera van exposar el funcionament i la tasca realitzada, i en la segona part es va presentar la marca de “Punts de Voluntariat Local de Catalunya” i s’exposà diferents informacions d’interès per als punts.
    El Punt de Voluntariat de la Noguera exposa al Consell Comarcal la mostra “Connectat al voluntariat, l’acció que torna” des del 3 de juliol fins al 13 de juliol, un muntatge amb plafons que fa un recorregut pel voluntariat a Catalunya de la mà de persones que fan voluntariat, com a acció per promocionar l’associacionisme i el voluntariat i per tal de fer difusió i donar visibilitat a la tasca de les persones voluntàries.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per