Santalinya serà l’escenari de l’exposició a l’hort amb obres de cinc artistes diferents

Els dies 27 i 28 de juliol i 3 i 4 d’agost, Santalinya serà l’escenari d’una exposició un tant diferent, més concretament, l’hort d’Antoni Camarasa, s’hi realitzarà una exposició col·lectiva de cinc artistes de diferents disciplines.
Aquesta serà la segona edició, amb el repte d’igualar o superar la gran convocatòria de públic de la primera edició, que va reunir unes cinc-centes persones vingudes dels entorns de Balaguer, i d’arreu del territori.
Es tracta de realitzar una exposició artística en un marc natural, i com a idea és innovadora i diferent. Es tracta de gaudir la pintura i l’escultura integrada en un marc natural, en un entorn agrícola, es tracta , en definitiva, de penjar aquarel·les enmig de les bledes. Els artistes participants seran Antoni Camarasa (escultura i pintura), Laura Piqué (especialitzada en collage), Lupe Ribot (aquarel·la i art digital), Joan Caballer Sumalla (pintor i escultor) i Roger-Lo Picot (artista de Santal.
Un format d’exposició, en un entorn diferent, en un marc rural i verd. Una idea molt personal d’Antoni Camarasa, per poder gaudir de l’art en un marc excepcional, amb molta varietat d’estils artístics.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per