Miquel Plensa, alcalde d’algerri és el nou President del Consell Comarcal

Miquel Plensa alcalde d’Algerri, substituirà a Concep Cañadell que ja estat presidenta els últims 4 anys

 

El dia 8 de juliol, es va celebrar la sessió constitutiva del Ple del Consell Comarcal de la Noguera, per a la legislatura 2019-2023. Miquel Plensa i Martínez va resultar escollit el nou president de l’ens comarcal per 10 vots a favor i 9 vots en blanc.
    El Ple està format per 19 consellers i conselleres comarcals, que són alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores dels ajuntaments de la Noguera sorgits de les passades eleccions municipals del 26 de maig, de tres grups polítics diferents (10 ERC-AM, 8 JuntsXCat, i 1 CP - PSC).
    Per ordre, Miquel Plensa  (alcalde d’Algerri), Lídia Ber (alcaldessa de les Avellanes i Santa Linya), Maria Cusola (regidora d’Artesa), Ester Guarné (regidora de Balaguer), Jaume Montfort (alcalde de Bellcaire), Isabel Planas (regidora de Montgai), Xavier Terré (alcalde de Vilanova de Meià), Toni Sala (regidor de Ponts), Eugènia Puig-Gròs (alcaldessa d’Albesa), Anna Calvís (alcaldessa de Menàrguens), Sònia Valero (alcaldessa de Bellmunt), Maricel Segú (alcaldessa de Foradada), Xavier Castellana (alcalde de Vallfogona de Balaguer), Mireia Burgués  (alcaldessa d’Àger), Josep Torres (alcalde de la Sentiu de Sió), Josep Tapies (alcalde de Ponts), Guifré Ricart (regidor de Balaguer), Jaume Castellà (regidor de Preixens) i Jordi Manzanaque (regidor de Menàrguens).
    En els propers dies es farà una sessió del Ple, anomenada del cartipàs, en què s’aprovarà la nova composició dels òrgans col·legiats i els òrgans unipersonals del Consell, les àrees de treball i els consellers i les conselleres responsables de cadascuna d’elles.
    Miquel Plensa s’ha marcat un repte de crear un pla estratègic per definir cap a on vol anar la comarca.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per