La Red Rural Nacional selecciona el programa Arrenca de la Noguera

La Red Rural Nacional, plataforma que aglutina diferents agents de desenvolupament de territoris rurals, va realitzar una recopilació de bones pràctiques en el marc de tot el Programa de Desenvolupament Rural 2014-2020, 10 de les 34 bones pràctiques recollides són coordinades i implementades per agents catalans, 3 de les quals són liderades des del GAL Noguera Segrià Nord: FER.CAT, Noguerament Bo i Arrenca.
    El programa Arrenca, per a la cerca d’oportunitats en el territori rural, és un programa coordinat per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera i el Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord dirigit a estudiants de batxillerat i cicles formatius, així com també a empreses rurals, amb l’objectiu que els i les joves identifiquin i analitzin les possibilitats que ofereixen les empreses de la comarca, moltes d’elles pioneres en el seu sector, i així poder orientar el seu futur amb garanties i minimitzar la tendència a la despoblació que pateixen les zones rurals.
    D’aquestes 34 bones pràctiques recollides, el passat dia 2 de juliol es va realitzar la jornada de la Red Rural Nacional “Presentació de bones pràctiques dels programes de desenvolupament rural” a Madrid amb diferents agents estatals, en la qual es van presentar 8 bones pràctiques per tal de poder-les difondre i buscar sinèrgies amb altes agents del territori, entre les quals trobem l’Arrenca.
    L’objectiu de la jornada, que s’adreçava a membres de la Red Rural Nacional i a Grups d’Acció Local, era generar un espai de trobada i aprenentatge amb exposicions de projectes de diferents territoris i posant en valor les experiències relacionades amb l’entorn rural, implementades el marc del PDR/PNDR del període de programació 2014-2020.

 

 


 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per