La 5a edició de l’Open Night del passat 6 de juliol va tornar a ser un èxit

El passat dissabte, 6 de juliol l’Associació de Comerciants de Balaguer ACB va celebrar la 5a edició de l’Open Night, una festa del comerç local esperada a l’estiu, amb l’inici de les rebaixes.
    Comerços, restaurants i serveis de la capital de la Noguera van obrir els seus establiments en horari nocturn, oferint descomptes, activitats, tallers, actuacions i diversos sorteigs per tots els seus participants.
    Les activitats es van concentrar en quatre carrers de la part nova de la ciutat i des de l’associació de comerciants van preparar moltes activitats per animar la vetllada, com exhibicions de ball i dansa, animacions i música en viu, atraccions i  tallers per a nens, dj’s, barres i barbacoes en diferents indrets, així com premis i sorteigs del diferents establiments que van romandre oberts.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per