La 35a edició de la Transsegre tanca un any més amb gran èxit els tres dies

Des de fa uns anys, la festa major d’estiu de Balaguer, comença el divendres amb activitats al Parc de la Transsegre

 

Un any més la Transsegre ha esdevingut la festa per excelència de l’estiu, amb multitud de gent gaudint de les baixades, els espectacles al parc de la Transsegre i com no, dels tripulants que són els principals protagonistes, essent vora 2.000 els que es van atrevir a baixar pel Segre amb les embarcacions casolanes.
    Divendres van començar els actes al Parc de la Transsegre, amb les actuacions de l’escola de Gimnàstica Rítmica Municipal de Balaguer, seguit de les actuacions de diferents Dj’s.
    Dissabte mati com sempre, verificacions de barques al Parc de la Transsegre i per la tarda la sortida de barques des de Camarasa per arribar a Sant Llorenç.
    A la nit arriba una de les parts més esperades, tant pels que baixen com pels que no ho fan, ja que poden gaudir de bona música al costat del riu, enguany el grup principal era Buhos, acompanyat per Hey Pachucos i Dj’s fins a la matinada.
    El diumenge al mati, tot i estar ennuvolat, no fa frenar les ganes dels tripulants de completar la baixada amb barca pel riu. Al migdia, amb totes les barques arribades es fa fer el fi de festa i entrega de premis, premiant el disseny de les barques i no pas l’ordre d’arribada.
    Un any més la Transsegre tanca una nova edició amb una gran participació, enguany vora de 250 barques, que van omplir de gent i color el tram de Segre, entre Camarasa i Balaguer. Una festa d’estiu on acudeix gent de molts punts de la geografia, ja que esdevé una festa molt coneguda i cada any porta gent nova que vol provar aquesta activitat que ja compleix 35 anys.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per