L’empresa Villart Logistic celebra el 18è aniversari fent donacions a ONG’s locals

L’empresa balaguerina Villart Logistic, va celebrar el passat mes de juny el seu 18è aniversari. Per celebrar-ho, van fer una trobada de socis i treballadors /es, amb una jornada plena d’activitats, una de les quals, va ser l’entrega de quatre bicicletes juvenils que van ser entregades per membres de la família Villart als representants de dos ONG’s locals, com són Creu Roja i Càritas, els quals van agrair a l’empresa Villart Logistic a segui amb la línia de Responsabilitat Social amb l’entorn, que fa més de 10 anys que va iniciar.
    L’empresa patrocina diferents entitats esportives locals, com el Club Futbol Balaguer, el Club Tennis Taula Balaguer, el Club Futbol Sala Balaguer Vedruna així com altres esdeveniments esportius i culturals que es celebren a la ciutat.

 

 


 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per