L’Oficina Jove de la Noguera va repartir mil preservatius durant la Transsegre

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera i l’Associació Antisida de Lleida van distribuir gratuïtament 1.000 preservatius durant la 35a edició de la Transsegre, que ha tingut lloc aquest passat cap de setmana. La iniciativa forma part d’una nova edició del “Mulla’t segur/a per la Transsegre”, una campanya de sensibilització i prevenció dirigida al jovent per evitar malalties de transmissió sexual i embarassos no desitjats. El repartiment dels preservatius es va fer a Balaguer el dissabte, en el moment del lliurament de la documentació a les persones participants i de les verificacions tècniques de les embarcacions.
    L’acte d’entrega dels profilàctics a l’organització de la Transsegre, l’Associació Admiral’s Cup Lights, es va dur a terme a la seu de l’Oficina Jove, al casal Lapallavacara de Balaguer. L’acte va comptar amb la presència del coordinador de l’Oficina Jove de la Noguera, Marc Terés; la tècnica de l’Associació Antisida de Lleida, Míriam Martín, i dos dels membres de l’organització de la Transsegre, Dani Carrasco i Flor Martínez.

 

 

 
 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per