Jornada de tecnificació de patinatge artístic a Térmens amb Mònica Gimeno

    El Club Patí Térmens va oferir una Masterclass en tecnificació a càrrec de la subcampiona del món 2017, Mònica Gimeno. Aquestes classes van durar tot un dia, es van realitzar al pavelló poliesportiu de Térmens, i en van gaudir els patinadors/es del Club local, així com altres patinadores de diferents clubs de la província. Aquesta activitat es va poder realitzar gracies al suport de l’Ajuntament de Térmens i de la Diputació de Lleida.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per