Ja ha començat el programa JoVa a Balaguer amb col·laboració amb la brigada municipal

Balaguer ha posat en marxa aquest dilluns el projecte JOVA, una iniciativa de la regidoria de Joventut de l’ajuntament de Balaguer i l’Oficina Jove de la Noguera. La proposta consisteix en oferir la possibilitat als joves del municipi de realitzar una activitat de voluntariat durant l’estiu al servei del poble.
    Enguany, 24 partici-pants, es dedicaran a ajudar a la brigada municipal en les tasques de millora que habitualment es fan cada estiu en els diferents centres educatius. A més, aquest any hi participen quatre alumnes de l’Estel de Balaguer.
    Les tasques han començat al col·legi Gaspar de Portolà. Enguany s’ha ampliat als 13 anys la franja d’edat dels joves per inscriure’s. Davant la gran acollida, no es descarta tampoc fer el programa de l’any que ve en dues fases.
    A Balaguer el projecte JOVA està adreçat a joves d’entre 13 i 16 anys, empadronats o residents al municipi i es farà fins 26 de juliol de 9 a 14 h.
    L’any passat van participar en el projecte JOVA més de 200 joves d’arreu de la comarca. Un cop finalitzat el projecte i amb la finalitat d’agrair-los la feina feta, els participants gaudiran, d’una entrada gratuïta a Port Aventura, amb desplaçament inclòs en autocar.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per