El proper divendres 2 d’agost es celebrarà el 25è Mercat de les rebaixes d’estiu

    El proper divendres 2 d’agost, es celebrarà a Balaguer el XXV Mercat de les Rebaixes d’estiu, organitzat per l’Associació de Comerciants ACB.
    El tram de Passeig de l’Estació, entre la plaça de la Sardana i l’estàtua de Gaspar de Portolà, serà l’escenari del mercat, on més d’una trentena de parades hi seran des de les 10 del matí fins a les 20.30 h del vespre, per oferir als possibles compradors uns preus d’escàndol, per rematar la venta de productes d’estiu.
    L’Associació de Comerciants de Balaguer ACB, organitza així una nova edició d’aquesta convocatòria  que està molt implantada i és molt esperada pels clients i consumidors, on l’oferta i els descomptes són molt bons i producte de temporada, amb una variada oferta de productes com roba home-dona, llenceria, sabates, roba juvenil infantil, per la llar, complements, ferreteria i objectes de regal, joguines entre altres.
    L’objectiu del mercat és donar sortida als estocs de temporada amb espectaculars preus rebaixats que van del 50% al 70% i finalitzant la campanya de rebaixes, donant valor als propis comerços i posant de relleu la vitalitat i qualitat del comerç de la capital de la Noguera.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per