El cicle Juliol de Música i Poesia tancarà la seva 8a edició el proper 21 de juliol

Aquest diumenge es va celebrar el tercer concert del cicle a càrrec d’Atenea Quartet

 

El monestir cistercenc de Santa Maria de  les Franqueses ha acollit aquest diumenge 14 de juliol  al vespre, el tercer concert del cicle Juliol de Música i Poesia que enguany celebra la seva vuitena edició.
    En  el concert“La  joventut  vibra  amb  els  clàssics”, a  càrrec d’Atenea  Quartet, s’ha  pogut gaudir  de  música  de  cambra  de  Haydn  i  Shumann de  la  mà  de  joves intèrprets acompanyats amb textos de Joana Raspall i Carles Riba, recitats per la balaguerina Carme Alòs i l’actor Enric Arquimbau. L’actriu Carme Alòs, que ha participat en altres edicions del cicle i que també és historiadora i directora del  Museu  de  la  Noguera,  ha  destacat  la  importància  d’iniciatives com el Juliol de Música  i  Poesia  que  posen  el  valor  el  patrimoni  de  la  ciutat  amb propostes  culturals.
    Atenea Quartet Atenea Quartet l’integren quatre estudiants de l’ESMUC i el Conservatori del Liceu que, sota el mestratge de l’Arnau i l’Abel Tomàs i Jonathan Brown, membres del prestigiós Quartet Casals, han fet gaudir als espectadors d’un exercici de virtuosisme i qualitat.
    El proper diumenge 21 de juliol, tancarà el Cicle, també a les 20 h del vespre i al Monestir de Santa Maria de les Franqueses, un repertori de gospel, jazz, blues i soul, amb Cants d’esclavitud i cants de llibertat, de la mà de The Gourmets Vocal Quartet, format per Alex Delgado (tenir I), Jordi Vallespí (tenor II), Xavier Mestre (baríton) i Abel Garcia (baix), amb  una perspectiva musical i humanista, com una forma de donar a conèixer aquests cants que van ajudar a milions d’éssers humans a suportar l’esclavitud però també a transmetre’s plans de fugida cap a la llibertat.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per