Continuen a bon ritme les activitats programades des de l’ajuntament per l’estiu

    Les regidories d’Esports i Joventut cada estiu es posen les piles per oferir un gran ventall d’activitats durant els mesos d’estiu, ja sigui amb les estades infantils, per cobrir el lleure de les vacances escolars, com també els vespres per a tots els públics, oferint activitats esportives i lúdiques.
    Joventut continua amb el cicle de “Música i tapes” els dimarts a la terrassa de Lapallavacara amb música en directe i tapes a un euro i els dimecres a la placeta del teatre amb els monòlegs, dos activitats gratuïtes i a l’aire lliure, que conviden a la gent a gaudir de la fresca. Enguany també estan programades les Zumba Fluor Party al casal Lapallavacara, dos divendres de juliol i dos d’agost.
    Per altra banda la regidoria d’esports aposta per les activitats saludables i promou l’activitat física, alternant activitats, com les caminades dels dilluns, la zumba dels dimarts, els estiraments del dimecres i l’aquafitness els dijous. Activitats gratuïtes pensades per no deixar de fer esport en els mesos d’estiu. Els horaris es poden consultar al web de l’ajuntament.
    Per altra banda comentar que les activitats pels escolars són un èxit de participació, entre les estades a les llars d’infants, el Petit Art Estiu (novetat d’enguany), l’Art Estiu, el cota zero, el triaesport, el camp base i camp base II, l’In&Out, el temps afegit i el Jova, tots ells en diferents franges del calendari de vacances i programat per diferents edats.
 

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per