Aquest dissabte tindrà lloc la 2a Mostra de cervesa artesana “Noguerale”

Sis productors de cervesa artesana, cinc d’ells de la comarca de la Noguera, participaran el proper dissabte, 20 de juliol, en la 2a Mostra de cervesa artesana ‘Noguerale’, una iniciativa d’elaboradors cervesers de la zona per donar a conèixer els seus productes.
    ‘Noguerale’ és una mostra de diferents productors cervesers en què els visitants trobaran un espai amb carpes de productors i elaboradors de cervesa artesana. En total n’hi participaran sis, cinc d’ells de la Noguera, segons destaca Maria del Mar López Pinto, de Cerveses Lo Perot de Penelles.
    Els assistents podran assaborir altres productes gastronòmics de la Noguera mentre assaboreixen les cerveses i gaudir també de música en directe a partir de les 9 de la nit, tot i que la fira obrirà a les 6 de la tarda, segons explica Óscar Silva, de La Vella Caravana de Menàrguens,  que també valora satisfactòriament com va anar la mostra de l’any passat, per la qual cosa mantenen la línia iniciada el 2018, gràcies a la bona rebuda que va tenir la primera edició.
    La 2a Mostra de cervesa artesana de la Noguera, “Noguerale”, és una iniciativa creada pels productors cervesers de la comarca amb la col·laboració de la Paeria de Balaguer, que no dubta, segons la regidora de Turisme, Fires i Festes, Maria Pau Ortiga, en donar suport a aquest tipus d’iniciatives que, segons diu, ajuden a promocionar la ciutat i a potenciar els sectors de la restauració i el comerç.
    A la mostra del proper dissabte hi participaran La Balaguerina de Balaguer, La Vella Caravana de Menàrguens,  Cerveses Lo Perot de Penelles, Cerveses Ponent de Seró i Cervesa Artesana BCD, de Vallfogona de Balaguer i, com a convidat, Lo Vilot d’Almacelles.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per