Turisme ha preparat per aquest estiu les visites guiades d’Un tast de Balaguer

La regidoria de Turisme també té enllestida la nova temporada de vacances, des de  l’1 de juliol s’amplien els horaris d’obertura de tots els monuments que passaran d’obrir-se només en dissabtes, diumenges i festius, a obrir-se cada dia en horari de matí i tarda.
    El Monestir de les Franqueses seguirà oferint les visites guiades a les 11h, a les 12 h, i a les 13 h, el primer diumenge de mes, com ja es va fent durant tot l’any, per tal de donar-lo a conèixer i promocionar-lo com una gran peça valuosa més de l’important patrimoni de la ciutat.
    A més, enguany presenta novament la proposta musical Juliol de Música i Poesia, amb la VIII ena edició, amb uns concerts que tindran lloc els diumenges per la tarda, al mateix monestir.
    Aquest estiu es presentarà una nova visita guiada gratuïta sota el paraigua d’’Un tast de Balaguer’, que aquest cop es centralitzarà en fer una visita a l’església de Santa Maria amb l’opció de pujar al campanar del Moro, visionar el vídeo promocional del monument i conèixer el nou espai Portolà ubicat al primer pis de l’edifici annex, on hi ha ubicat el nou punt d’informació turística.  S’acabarà la visita fent una passejada per la muralla. Aquesta visita tindrà lloc tots els diumenges de juliol i agost i començarà davant el punt d’informació de Santa Maria a les 11 del matí, amb una durada aproximada de dues hores.
    Tota la informació turística de la ciutat es pot trobar al web municipal de turisme balaguer.cat/turisme, així com als dos punts d’informació de la ciutat, ubicats a l’oficina de turisme del Museu de la Noguera i a l’oficina de l’Espai Portolà, a l’edifici annex a l’Església de Santa Maria.  Les visites són gratuïtes i es poden realitzar sense reserva prèvia, tot i que en cas de grups organitzats o nombrosos es demana concertar cita prèvia amb l’oficina de turisme.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per