Sol i sombra

Ara que sembla que el mercadeig de càrrecs s’ha acabat, toca parla de sous, i com es d’esperar seran i han d’ésser ben sucosos. Partits i força gent d’ells esperen diners. Però com tot el que hem vist és dintre el joc democràtic no s’ha de dir res. Sols es pot dir Amén.
    Però es de fer ressaltar que aquets pactes i tractes. Negociacions o com li vulgueu dir per tenir més poder i disposició de més diners se’n van a fer punyetes. Com si el dit de Déu, hagués tocat el cor i el cervell de persones que tenen una capacitat de canviar coses. Així ha passat a Barcelona, en que un Maragall de camisa canviant, a l’agost de la seva vida, no serà alcalde. La senyora Colau amb l’ajuda  d’un nou vingut de Ciutadans, l’ha agafada. I tot ha portat a una crisis dins el partit d’aquest Sr. Rivera que s’ha allunyat de la centralitat, i vol menjar-se al PP. Governar i manar a tot Espanya, quan més aviat millor. Ingenu !!. No sap encara que el PP té una carn molt dura i difícil de pair.
    En tot el mercadeig podem veure crisis a Podemos. Crisis a Ciutadans. Crisis (covada), però crisis en el PP. I desfeta en molts partidets que ajudaven a Podemos amb la seva feina messiànica. L’únic que fa el seu camí –i ja veurem quan li dura -, és el PSOE, amb el seu propòsit de governar sense hipoteques  i portant el seu programa a realitats.
Aquí, a Catalunya, l’únic que sembla haver copsat la realitat, de que s’ha  d’augmentar la massa social de l’independentisme és el Sr. Jonqueres. Malgrat tot i això, es diu que té amistats perilloses com Bildu, i antecedents fets per un membre que era President en funcions de Catalunya, amb viatge inclòs a França, per demanar que ETA no atemptes a la nostra terra. I no cal parlar dels encaparrats que estan en somiats referèndums al dia d’avui en que la societat en general no està per més votacions.
    Avui el Puigdemont és un fugit de la justícia, i té sucursal oberta a Brussel·les, i tots el van a veure’l i escolten les seves lliçons “magistrals”, convertint-se  en uns subalterns, començant per l’Honorable de torn que ens han regalat.
    Per no faltar-nos res, tenim un Omnium i una ANC, que no es cansen de donar-nos idees ben èpiques i oportunes del tot en els moments difícils en que vivim. Ara en uns moments molt delicats pels encausats en un llarg judici i empresonament, anuncien a toc de tambor: “Ho tornarem a fer”. Quan s’ha intentat fer creure al Tribunal que no era res del semblava. S’ha intentat fer veure la bona fe i uns propòsits sans, que sols eres idees que no es poden prohibir,  han de sortir ells. Amb tota una mancança de tacte i xuleria amagats amb l’anonimat, per ficar foc.
    Amb bona voluntat, suposo que deuen parlar “ells”, i no de tots els catalans. Haurien de tenir present la dita, “Caçaràs més mosques amb mel que no amb vinagre”.

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per