Presentació del cartipàs municipal a l’ajuntament pels propers quatre anys

El Paer en Cap de l’Ajuntament de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, va presentar aquesta setmana el cartipàs municipal de cara als propers quatre anys de govern amb majoria absoluta, format pel Paer en Cap i vuit regidories, de les quals hi haurà 5 tinences d’alcaldia.
    Ester Guarné, primera tinent d’alcalde portarà les àrees de Promoció Econòmica i Ocupació amb el 100 % de dedicació. Gemma Vilarasau serà la segona tinent d’alcalde i portarà les àrees d’Esports, Joventut i Infància, amb el 75 % de dedicació.
    El tercer tinent d’alcalde serà Gerard Torres, que dirigirà les àrees de Seguretat, Urbanisme i Obres Públiques amb el 100 % de dedicació. Kevin Bruque serà el quart tinent d’alcalde i dirigirà les àrees de Governació, Afers Socials i Participació amb el 60 % de dedicació.
    Arnau Torrente portarà les àrees de Cultura i Comunicació amb el 60 % de dedicació, essent el cinquè tinent d’alcalde. Laura Corsà gestionarà les àrees d’Educació, Igualtat i Nova Ciutadania, sense dedicació. Maria Pau Ortiga portarà les àrees de Turisme, fires i festes amb el 100 % de dedicació. Xavier Castellà, amb el 50 % de dedicació dirigirà les àrees de Medi, Sostenibilitat i Salut.
    La comissió de govern estarà composada pels 9 regidors, mentre que la Junta de Govern estarà formada pels cinc tinents d’alcalde.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per