La Gent Gran de la Noguera prepara la participació al Congrés de Catalunya

    L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera va convocar el dia 27 de juny les associacions, casals i representants de la gent gran de la comarca, per tal de treballar la participació de la gent gran de la Noguera al 8è Congrés de la Gent Gran de Catalunya, que es durà a terme a Món San Benet (Sant Fruitós del Bages) el proper 25 d’octubre.
    En aquesta reunió es va fer un recordatori del funcionament i de les fases del 8è Congrés, es van treballar les dos ponències presentades acordades pel Consell de la Gent Gran de Catalunya, “El present de les persones grans: drets i deures” i “Les persones grans del futur, polítiques d’adaptació de la societat a l’envelliment”, i es van elegir els delegats i les delegades que seran els representants de la Noguera al 8è Congrés de la Gent Gran de Catalunya.
    Aquesta reunió ha estat la segona de les activitats prèvies al 8è Congrés que organitza el Consell Comarcal de la Noguera, ja que la primera es va fer el divendres 31 de maig, també a la sala d’actes del Consell Comarcal de la Noguera, en el decurs de la qual es va explicar què és, com funciona i per a què serveix el 8è Congrés de la Gent Gran de Catalunya.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per