L’Encomarca’t arrenca a Balaguer amb una quarantena de joves de la Noguera i l’Alt Empordà

    El centre històric de Balaguer va ser aquest dilluns el punt de sortida de la segona edició de l’Encomarca’t, una trobada entre joves de la Noguera i de l’Alt Empordà que ha aplegat una quarantena d’inscrits/es, una desena més que l’any passat, confirmant així la seva consolidació. El projecte, impulsat per les Oficines Joves dels respectius consells comarcals i amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat i les coordinacions generals de Joventut a Lleida i Girona, té com a objectiu l’intercanvi d’experiències i coneixements entre els joves i tècnics de Joventut de les dos comarques. La intenció és compartir problemàtiques, necessitats i inquietuds juvenils, així com també afavorir l’intercanvi cultural i lúdic a través de la descoberta del territori.
els i les joves han fet una visita al Centre d’Interpretació de l’Or del Segre i una visita guiada pel casc antic de Balaguer. Seguiran la visita al Congost de Mont-rebei i el Centre d’Observació de l’Univers.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per