L’Ajuntament ofereix un gran ventall d’activitats per les nits d’estiu

Les regidories d’esports i joventut ofereixen moltes activitats de lleure per les nits de juliol i agost

 

    Aquest temporada d’estiu s’ha complementat el programa Estiuesport amb un ampli ventall d’activitats per a totes les edats; un programa que cobria les necessitats socials, de lleure esportives per a tots els membres de la família.
Les activitats presten a poder gaudir de forma compaginada uns hàbits saludables d’una forma regular durant els mesos d’estiu. Les activitats més destacades són entre altres, les caminades dels dilluns a partir de les 21 h amb sortida des de la plaça Mercadal, després de més de 8 anys ininterromputs.
    A part els dimarts a la plaça del Morter a les 20.30 h, Zumba. Els dimecres a les 20:00 h a la zona verda de la piscina del poliesportiu, Stretching i manteniment, activitat pensada per a tot tipus de públic i molt recomanada als esportistes per a evitar lesions i millorar el rendiment. L’aquafitness, és la fusió de natació i gimnàstica, els dijous a les 20:15 h a la piscina del barri del Secà; i aprofitant que la mateixa està oberta als usuaris fins a les 00:00h.
    Totes aquestes activitats són gratuïtes i s’allargaran fins la darrera setmana d’agost.
    Per altra banda i d’un caire més lúdic, tenim els concerts a la fresca a la terrassa del casal Lapallavaca amb música en directe i tapes a un euro  els dimarts a partir de les 20.30 h i els monòlegs a la plaça de darrera del Teatre tots els dimecres a les 21.30 h. Enguany es repetiran les “Zumba Fluor Parties”, quatre sessions de zumba al casal Lapallavacara, dos divendres del mes de juliol i dos divendres del mes d’agost. Aquestes activitats es poden consultar al web de l’ajuntament www.balaguer.cat

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per