Inici del curs de manipulació d’aliments, intoleràncies i al·lèrgies al Consell

Des de l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, es va organitzar els passats dies 25 i 27 de juny una formació sobre la manipulació dels aliments i sobre les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, adreçada a personal tècnic, voluntariat de bancs d’aliments i a totes aquelles persones que, per raó de la seva activitat laboral, tenen contacte directe amb els aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei.
    L’objectiu d’aquesta formació és facilitar les pautes bàsiques d’higiene, i conèixer els sistemes d’autocontrol basats en els principis de l’anàlisi de perills i de punts de control perillosos, els perills dels aliments, les mesures preventives, les malalties de transmissió alimentària, les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, els tipus d’al·lèrgens, el pla de prevenció de riscos, l’etiquetatge, cartells, rètols i l’elaboració de les fitxes i conèixer una mica més sobre la informació de l’envasat dels productes alimentaris.
    Aquesta formació té una durada de 8 hores i es fa a les instal·lacions del Consell Comarcal de la Noguera.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per