Inaugurat el 8è Juliol de Música i Poesia amb el Cor Madrigal a Sant Domènec

Les entrades es venen a 12 euros i anticipades a 10 euros amb la possibilitat d’adquirir abonaments

 

La vuitena edició del cicle Juliol de Música i Poesia ha donat el tret de sortida aquest diumenge 30 de juliol a l’església del convent de Sant Domènec amb el concert inaugural “Música coral europea i catalana” a càrrec del Cor Madrigal dirigit per Mireia Barrera, amb Jordi Armengol al piano i Enric Majó com a rapsode.
    En total es podrà gaudir de 4 concerts que configuren aquesta vuitena edició del cicle “Juliol de Música i Poesia” que amenitza els vespres dels diumenges de juliol a Balaguer.
    El diumenge 7 de juliol, l’escenari es traslladarà al monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses, també a les 20h, en el segon concert del cicle “Dos genis musicals, dos pianos, dos virtuosos” a càrrec d’Emili Brugalla i Vesko Stambolov al piano i Sílvia Ricart i Enric Majó com a rapsodes.
    El tercer concert “La joventut vibra amb els clàssics” tindrà lloc el diumenge 14 de juliol a les 20h al monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses a càrrec d’Atenea Quartet amb Andrea Santiago i Gil Sisquella al violí, Bernat Santacana a la viola, Alex Olmedo al violoncel.
    El darrer concert del cicle “Cants d’esclavitud, cants de llibertat” el protagonitzaran quatre cantaires d’una bellesa vocal extraordinària. Es tracta de The Gourmets Vocal Quartet amb el tenors Àlex Delgado i Jordi Vallespí, el baríton Xavier Mestres i el baix Abel García. Amb un so vibrant i tesitures molt àmplies, esdevenen un dels quartets vocals més atractius del moment.
    Un cicle que enriqueix l’opció cultural dels estius a la ciutat de Balaguer a part de posar en valor el patrimoni cultural, una iniciativa cultural que degut al seu èxit ja arriba a la seva vuitena edició.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per