Entrega de premis del 2n Concurs de “Flors als Balcons” amb més de 100 participants

El passat dimecres 26 de juny, va tenir lloc l’entrega de premis del 2n Concurs ‘Flors als balcons’ als guanyadors del millor balcó i millor jardí entre els més de 100 participants de la present edició. En total han participat 109 participants entre balcons i jardins. Un nombre superior al de l’edició anterior en fer-se extensiu el concurs a tot Balaguer, enlloc de només al centre històric l’any passat.
    La setmana anterior a l’entrega de premis, tots els balcons i jardins que hi participaven, visibles des de la via pública i amb un número identificatiu, s’havien guarnit per al concurs, per rebre les valoracions d’un jurat especialitzat però també les votacions populars a través d’’Instagram’.
    El jurat professional estava format per; Eva Rocamora, tècnica de medi ambient; Miguel, jardiner; Jordi Pla, expert floricultura; i Núria Mesalles, arquitecta municipal.
    El 2n Concurs “Flors als balcons” està organitzat per l’ajuntament de Balaguer dins del programa Treball als barris i el projecte Viles Florides.
    L’objectiu és afavorir la implicació dels veïns i veïnes en l’augment de la vegetació de Balaguer, no només ara, sinó durant tot l’any, creant un entorn més agradable i millorant el paisatge urbà.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per