Els free-tours dels dissabtes a Balaguer inauguren nou horari per l’estiu

Les visites guiades que es duen a terme tots els dissabtes de l’any pel Balaguer monumental comencen durant els mesos d’estiu a les 19.30 hores, afavorint d’aquesta manera que els visitants de fora puguin després quedar-se i gaudir de la nombrosa oferta de restauració que ofereix la capital de la Noguera.
L’activitat s’inicia al davant de la Paeria i té una durada aproximada d’una hora i mitja, acabant-se a l’església de Santa Maria després de recórrer el centre històric i la muralla medieval.
    Els free-tours segueixen la filosofia de l’entrada inversa, és a dir, el pagament es fa després de l’activitat i tothom fixa la quantitat que vol pagar, i van a càrrec dels guies de Viu l’Oest, empresa que també ofereix visites guiades a mida per a trobades empresarials i familiars.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per