El Carnet Interpiscines permet l’accès a 19 piscines de la comarca, tres més que l’any passat

El cap de setmana de Sant Joan, va arrencar la vuitena edició del carnet Interpiscines, un projecte impulsat per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera que té l’objectiu de fomentar la mobilitat dels joves de la comarca durant els mesos d’estiu entre les diferents piscines municipals de la comarca i, a la vegada, promoure hàbits saludables.
    El carnet permet l’accés lliure a totes les piscines adherides al projecte durant tot l’estiu. L’edició d’aquest any, n’ha adherit tres pobles més respecte el 2018. Les noves incorporacions són les piscines de Foradada, Baldomar i l’Ametlla del Montsec.
    Les persones que vulguin adquirir el carnet Interpiscines han d’adreçar-se als seus respectius ajuntaments, on se’ls expedirà el document. En alguns municipis també el podran aconseguir a les mateixes piscines municipals. El preu del carnet de temporada es manté en els 40 euros, i dona dret a l’accés a les 19 piscines fins al proper mes de setembre, i s’ha estar empadronat als municipis participants.
    Enguany també es farà una sessió esportiva aquàtica en cada una de les piscines, oberta a tothom. L’any passat, l’Oficina Jove de la Noguera va emetre més de 500 carnets Interpiscines.

 

 


 

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per