Comiat

Benvolgudes i benvolguts, aquest mes de juliol finalitza la meva etapa com a presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, càrrec que he compaginat amb el d’alcaldessa de Térmens. Han estat quatre anys de treball intens amb la convicció de servei a les noguerenques i els noguerencs, als municipis i a la comarca.
    Sempre he desenvolupat l’encàrrec que vaig assumir amb il·lusió i responsabilitat, i amb la voluntat de fer d’aquesta institució una administració propera a la ciutadania, sensible respecte dels seus problemes i preocupacions, i alhora efectiva en la gestió de les competències comarcals.
    M’han acompanyat en la tasca les companyes i els companys de l’equip de govern i la resta de conselleres i consellers comarcals, que amb les seves aportacions han contribuït, tant des del lloc comú com des de la discrepància, a millorar sense cap mena de dubte les funcions i actuacions del Consell Comarcal de la Noguera. Tota la corporació hem comptat amb la professionalitat de les treballadores i els treballadors del Consell, i també amb la seva implicació, que de vegades ha anat més enllà de l’àmbit professional, per assolir les fites que ens marcàvem amb l’acció de govern.
    Òbviament, tirar endavant aquesta feina d’equip no era pas possible sense la complicitat de les persones de la nostra comarca, a títol personal o a través d’entitats i institucions. I al Consell Comarcal no l’hem trobat a faltar. Sempre hem comptat amb la col·laboració i la participació de tots els agents socials i econòmics que conformen la Noguera, des de les escoles fins als casals de gent gran, comptant-hi empreses, entitats bancàries i altres administracions.
    En nom del Consell Comarcal de la Noguera i en el meu propi, vull expressar públicament l’agraïment a tothom que ha contribuït d’una manera o una altra en el projecte per a la comarca que hem defensat, amb el convenciment que era el millor per a la Noguera, i en definitiva, per a les noguerenques i els noguerencs.

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per