Camarasa celebra la cloenda del cinquè aniversari del Club de Lectura Infantil

Camarasa va celebrar la cloenda Club de Lectura Infantil. La celebració es va acabar amb l’activitat ‘petits records’ on cadascun dels participants va llençar un globus amb un record sobre el Club de Lectura al llarg d’aquests cinc anys.  La dinamització a càrrec de Núria Saura, professora de llengua i literatura, els primers i darrers dissabtes de març a maig, gràcies a la Biblioteca Margarida de Montferrat, la qual ha cedit els diferents lots.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per